Sayfa Yükleniyor...

Maşalı Gelin Saç Modelleri

Evlenmek elbette sadece “Evet” kelimesinden ibaret değil. Nişan, kına, düğün gibi tüm özel günlerinizde kıyafetinizden saç modelinize takılarınızdan aksesuarlarınıza kadar tüm detayları düşünmek gerekiyor. Bu ayrıntılar arasında düğününüzde tercih edeceğiniz gelin saçı modelleri oluyor. Uzun saçlı gelin adayları ise çoğu zaman maşalı gelin saçı modelleri arasında kararsız kalabiliyor.

Maşalı gelin saçı modelleri, farklı model ve tasarımlarda kullanabileceğiniz gelin saçı modelleridir. Dolayısıyla da maşalı gelin saç modellerini geniş bir tasarım yelpazesinde kullanabilirsiniz. Bizler sizler için maşalı gelin saç modelleri üzerinde derin bir araştırma yaparak derlediğimiz bilgileri sizlere yazımızın detaylarında aktardık.

Maşalı Gelin Saçı Modelleri Hangileridir?



Maşalı açık saç; Hayatınızın en özel ve anlamlı gününde saçlarınızla davetlilerinizin başını döndürmek istiyorsanız maşalı açık saç modelini tercih edebilirsiniz. Özenle yapılmış maşalı saçlarınızı saçık bırakarak hem havalı hem şık olabilirsiniz.

Yarı toplu maşalı saç; Saçlarınız ortadan ayrıldıktan sonra uçları geniş uçlu maşa ile doğal dalgalara dönüştürülüyor ve sonuç kusursuz oluyor. Eğer “saçlarım açık olsun ama yüzümü kapatmasın” diyorsanız sizin için ideal bir gelin saçı modeli olacaktır.

Sık bukleli açık saç; Açık saç modelini maşalı kullanmak istiyorsanız sık bukleler beklentilerinizi karşılayacak kadar isabetli bir modeldir. İnce uçlu maşayla yapılan bukleler düğününüzde şıklığınız ile sizi en ön plana çıkaracaktır.


Maşalı Gelin Saçı Modelleri Hangi Yüz Tiplerine Uygundur?



Uzun saçlı gelin adaylarının sıklıkla tercih ettiği maşalı gelin saçı modellerini tercih edecekseniz mutlaka yüz tipinizle de seçeceğiniz modelin uyumlu olup olmayacağına karar vermelisiniz. Saç modeli ne kadar mükemmel olursa olsun yüz tipinize uyum sağlamadığı an güzelliğinize gölge düşecektir.

Maşalı gelin saçı modelleri; yuvarlak yüz tipleri ve köşeli yüz tipleri için ideal gelin saçı modelleridir. Eğer yüz tipiniz yuvarlak ya da köşeliyse maşalı saç modellerini dilediğiniz gibi, güvenle tercih edebilirsiniz.

İri Dalgalı Maşalı Gelin Saç Modeli Örneği

İri Dalgalı Maşalı Gelin Saç Modeli

Fotoğraf no: 12406

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Eğer bir yaz gelini iseniz maşa ile iri dalga yaptığınız gelin saçınızı romantik bir gelin tacı ile süslemek şık olduğu kadar samimi bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır.

Listele
Yarı Toplu Maşalı Gelin Saçı Modelleri

Yarı Toplu Maşalı Gelin Saç Modelleri

Fotoğraf no: 12405

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Tercihi her zaman doğallık olan gelin adaylarının seveceği bu yarı toplu maşalı gelin saçı modeli uzun bir duvak modeli ile tamamlayarak çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Gelin aksesuarları arasında tamamlayıcı rolü olan gelin şapkaları ile de rahatlıkla kullanabileceğiniz bu model için bu başlık ilginizi çekebilir; Gelin Şapkası Modelleri

Listele
Toplu Maşalı Gelin Saç Modelleri Nelerdir

Toplu Maşalı Gelin Saç Modelleri

Fotoğraf no: 12404

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Yandan arkaya doğru toplanmış bu saç modeli yüzünün ön planda kalmasını isteyen gelin adayları için şık bir çözüm örneği olacaktır.

Listele
Dalgalı Maşalı Gelin Saç Modelleri Örnenekleri

Dalgalı Maşalı Gelin Saç Modelleri

Fotoğraf no: 12403

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Zarif ve sofistike bir görünüm ise arayışınız tam olarak aradığınız saç modeli aslında bu. Doğal buklelerinizin modern ve romantik bir görünüm sağlayacağından emin olabilirsiniz. Dalgalı Maşalı Gelin Saçınızı şık bir duvak modeli ile kombine etmek isterseniz bu başlık ilginizi çekecektir; Kabarık Duvak Modelleri

Listele
Açık Maşalı Gelin Saç Modelleri Nelerdir

Açık Maşalı Gelin Saç Modelleri

Fotoğraf no: 12402

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Hareketli gelin saçı olarak ta adlandırılan bu saç modelinde arzu ettiğiniz duvak modelini de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Listele
Yarı Toplu Maşalı Gelin Saç Modelleri

Yarı Toplu Maşalı Gelin Saç Modelleri

Fotoğraf no: 12401

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Maşayla hareket kattığınız gelin saçınızı yandan toplayarak, şık bir etki yaratabilir, böylece yüzünüzü belli edecek bir görünüm elde etmiş olacaksınız.

Listele
Maşalı Gelin Saçı Modeli Örneği

Maşalı Gelin Saçı Modeli

Fotoğraf no: 12400

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Sade bir görünüm elde etmek için doğru saç modelini arıyorsanız, doğal dalgalarla elde edilmiş bu saç modeli size hayal ettiğiniz görünümü sağlayacaktır. Straplez Yaka Gelinlik Modelleri ile son derece çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Gelin Saçı Modeli kadar önemli olan gelin makyajı konusunda fikir almak istersen bu başlık ilgini çekebilir; Gelin Makyajı Nasıl Olmalı?

Listele
Çiçekli Maşalı Gelin Saç Modeli

Çiçekli Maşalı Gelin Saç Modelleri

Fotoğraf no: 12399

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Maşayla dalgalandırılan bu saç modelinde çiçek aksesuarı ile tamamlanarak kır düğünü tercih eden gelin adayları için harika bir seçenek olabilir. Hayalindeki Gelinlik Mekanı İçin Tercihi Kır Düğünü Hizmeti Veren Mekanlar ise Yaşadığın Şehirdeki Mekanları Bu Linkten İnceleyebilirsin; Düğün Mekanları

Listele
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI