Sayfa Yükleniyor...

Nişanlık Modelleri

Düğün öncesi sizi en çok heyecanlandıracak merasimlerden birisi de kesinlikle nişan töreninizdir. Nişanınızda ne giyeceğiniz, saç modelinizin nasıl olacağı gibi tüm sorular bu süreçte sizin için en önemli sorular olacaktır. Nişanınızda giyeceğiniz kıyafetinizin en güzel ve en özel olmasının yanı sıra size en çok yakışacak ve uyum sağlayacak bir nişan elbisesi seçebilmeniz için bu yazımızda tüm ayrıntıları sizin için araştırdık.

Nişanlık modelleri arasında seçeceğiniz model öncelikle vücut tipinize uygun bir model olmalıdır. Nişanınızda giyeceğiniz modeli vücut tipinize uygun seçmeniz, varsa kilo ve benzeri gibi vücut kusurlarınızı kapatarak kusursuz bir güzelliğe bürünebilirsiniz.

Vücut Tiplerine Göre Nişanlık Modelleri


Armut vücut tipi; Beliniz ince ve kalçanız inceyse yani vücut tipi armut tipse sizin için en uygun nişanlık modelleri; üstü dar ve etekleri volümlü modeller olacaktır. Böylece ince belinizi ortaya çıkartırken kalçanızı da kamufle edebileceksiniz.

Elma vücut tipi; Vücudunuzun orta kısmı geniş, kollarınız ve bacaklarınız inceyse vücudunuz elma tipi bir vücut demektir. Bu noktada vücut tipinize en uygun modeller; V kesimli, düz kesim ve yırtmaçlı, sade ve kısa boylu nişanlık modeller olacaktır.

Kum saati vücut tipi; Adeta manken ölçülerine yakın ince bir beliniz ve fit bir vücudunuz varsa kum saati bir vücudunuz var demektir. Dilediğiniz gibi her modeli özgüvenle giyebileceğiniz gibi özellikle sırt dekolteleri olan balık formlu nişanlık modelleri içindeki vücudunuz gözleri kamaştıracaktır

Straplez Nişanlık Model Örneği

Straplez Nişanlık Modelleri

Fotoğraf no: 12398

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Son yıllarda sıkça tercih edilen tek omuz nişan elbiseleri straplez yaka ile birleşince rüya gibi bir görünüm elde etmenizi sağlayacak.

Listele
Uzun Nişanlık Modeli

Uzun Nişanlık Modelleri

Fotoğraf no: 12397

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Tamamı büzgülerden oluşan bu nişanlık boyunun uzun olması dolayısıyla da ayrı bir çekiciliğe sahip. Sofistike seçimleri seviyorsanız bu model mutlaka ilginizi çekecektir.

Listele
Kısa Nişanlık Model Örneği

Kısa Nişanlık Modelleri

Fotoğraf no: 12396

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Eğer tercihini kısa bir nişanlık modelinden yana ise topuklu ayakkabı giymeyi öncelikle göze almalısınız. Kısa nişanlık seçimlerinde dikkat etmeniz gereken tek şey modelin üzerinizdeki duruşunun bir parti elbisesi görünümü vermemesi olmalı. Türk toplumunun geleneklerinin bir parçası olan nişan merasimi için Nişan Bohçasında Neler Olmalı ve Fiyatları videomuzu İzlemelisin.

Listele
Tek Omuz Nişanlık Modeli 2019

Tek Omuz Nişanlık Modelleri

Fotoğraf no: 12395

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
İddaalı bir duruş sergilemek ama bunu yaparken aynı zamanda sade gözükmek istiyorsanız, tek omuz nişanlık modelleri size ilham verecektir. Etek boyunun uzunluğu sizi endişelendirmesin, yırtmaç detayı sayesinde rahatlıkla hareket edebileceksiniz.

Listele
Dantel Yakalı Nişanlık Modeli

Dantel Yaka Nişanlık Modelleri

Fotoğraf no: 12394

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Kalp ve dantelli yakası ile son derece zarif ve çekici gözüken bu nişan elbisesi ile tüm gözler üzerinizde olacak. Elbisede kullanılan hareketli etek kesimi modele kadınsı bir ifade katarken aynı zamanda rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Evlilik öncesi ilk heyecanlardan sayılan nişan töreni için fikir almak istersen bu başlık ilgini çekebilir; Söz ve Nişan Hazırlıkları

Listele
Askılı Nişanlık Modeli

Askılı Nişanlık Modelleri

Fotoğraf no: 12393

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Her vücut tipine rahatlıkla uyum sağlayacak bu nişanlık modeli çapraz çizgileri ve derin göğüs dekoltesi ile seçimlerinde zerafet arayanların tercihi olacaktır. Bu senenin favori renk tonları arasında görülen pastel tonları ile hazırlanmış askılı nişanlık modelini zarif bir ayakkabı seçeneği ile tamamlayabilirsin.

Listele
V yaka Nişanlık Model Örneği

V Yaka Nişanlık Modelleri

Fotoğraf no: 12392

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
İddaalı derin v yakası , pul ve payet detayları ile son derece şık duran bu nişanlık modelini uzun boylu gelin adaylarının tercih etmesini öneririz. Nişanlık seçimi yaparken dikkate almanız gereken vücut ölçüleriniz ve ten renginiz olduğunu unutmayın. Nişan Gecende nişanlık seçimin ve saç modelinle harika görünmek için bu sayfa ilgini çekebilir; Nişan Saçı Modelleri

Listele
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI