Sayfa Yükleniyor...

Yarı Açık Gelin Saçı Modelleri

Gelin olmak, hemen hemen her genç kızın hayallerini süslerken bu süreçte genç kızların kafasını kurcalayan birçok ayrıntı da vardır. Bu ayrıntılardan birisi şüphesiz ki gelin saçının nasıl olacağı konusudur. Gelin saçı modelleri arasında gelinlerin en fazla tercih ettiği gelin saçı modellerinden birisi yarı açık gelin saçı modelleridir. Yarı açık gelin saçı modelleri, saçlarınızın açık olmasına karşılık bir kısmının toplanarak hem estetik bir gelin saçı modeline sahip olmasına hem de siz hareket ettikçe saçlarınızın bozulmadan en özel gününüzde ahenkle dans etmesine ortam hazırlıyor. Yarı açık gelin saçı modellerine dair tüm detayları sizler için araştırdık ve bu yazımızda derledik.

Yarı Açık Gelin Saçı Modelleri Nasıl Yapılıyor?



Yarı açık gelin saçı modelleri saçlarınızın birazı salık birazı ise toplanarak yapılıyor. Şöyle ki; saçlarınıza öncelikle fön çekildikten sonra modele uygun olarak modele uygunsa maşa yapılıyor. Sonrasında ise yanlardan alınan tutam saçlarınız toplanarak tutturuluyor. Yarı açık gelin saçı modelleri bazen de örgü modelleri ile yapılmaktadır. Saçlarınıza fön ve maşa gibi işlemlerle şekil verildikten sonra ortadan minik örgüler yapılarak saçlarınızın yarısının örgü yarısının ise açık olduğu modeller ile hayatınızın en özel gününde saçlarınız güzelliğinize güzellik katıyor. Bu şekillerde bazen tercihinize göre açık saçlarınız bir omzunuza atılarak saçlarınıza ayrı bir hava katılırken gelinlik modelinizin de saçlarınız ile bütünlük yakalaması sağlanıyor.

Yarı Açık Saç Modeli

Dağınık Görünüm Yarı Açık Saç Modeli

Fotoğraf no: 12379

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Balık Gelinlik modelleri ile çok şık sonuçlar elde edebileceğiniz dağınık görünümlü bu saç modeli saçlarınızı yumuşak ve romantik bir görünüm verecektir. Bu saç modelinde daha hacimli bir görünüm elde etmek istiyorsan brezilya fönü ile daha kalıcı bir etki elde edebilirsin. Romantik Seçimlerin Adayı Sensen Bu Başlıktaki Fikirler İlgini Çekebilir; Romantik Düğün Önerileri

Listele
Yan Örgülü Yarı Açık Gelin Saçı

Yan Örgü Yarı Açık Saç Modelleri

Fotoğraf no: 12378

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Örgü saç modelleri son yıllarda birçok gelin adayının tercihi haline geldi. Kır düğünleri ve romantik tercihleri seven gelinlerin tercihi bu modeller sizinde ilginizi çekiyorsa kalın ve düzenli bir stil ile örülmüş bu yan örgü yarı açık saç modeli aradığınız saç olabilir.

Listele
Düşük At Kuyruğu Gelin Saçı Modeli

Düşük At Kuyruğu Yarı Açık Gelin Saçı

Fotoğraf no: 12377

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Bir seçim yapmamız gerekseydi sanırım doğal görünümü dolayısı ile bu saç modelini seçerdik . önde bükülerek kabartılan hacimli saçlar arkada düşük at kuyruğu şeklinde toplanarak etkileyici bir görünüm oluşturmuş. Bu saç modelinin özellikle uzun yüz tipine sahip gelin adaylarına başarılı sonuçlar vereceğini unutmayız Yüz Şekline Göre Gelin Saçı Önerileri Yazımız İlgini Çekiyorsa İlgili Bağlantıyı Ziyaret Edebilirsin.

Listele
Bükülmüş Yarı Açık Saç Modelleri

Bükülmüş Yarı Açık Saç Modeli

Fotoğraf no: 12376

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Modacılar 2019 saç trendlerinde sadelik sinyallerine dikkat çekiyor. Senin de seçimin sade bir saç modelinden yana ise ense kısmında at kuyruğu görünümündeki bu bükülmüş yarı açık saç modelini tercih edebilirsin. Zarif bir saç akseuarı ile destekleyebileceğin bu modelle hem şık ham sade bir görünüm elde edeceksin. Saç Aksesuarları İlgini Çekiyor ise Bu Sayfadan İlham Alabilirsin; Gelin Tacı Modelleri

Listele
Dağınık Örgülü Saç Modeli

Dağınık Örgülü Yarı Açık Saç Modeli

Fotoğraf no: 12375

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Saçların gevşek bırakıldığı bu modelde iki yandan örülmüş tutamlar, arkada düğümlenir. Modeldeki gibi Dağınık Örgülü Yarı Saç Modeli tercih edecekseniz daha zarif bir görünüm elde etmek için çiçek yada şık bir gelin tokası seçebilirsiniz.

Listele
Yarı Açık Gelin Saç Modelleri

Su Dalgası Yarı Açık Saç Modeli

Fotoğraf no: 12374

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Düğün gününde saçının zarafetiyle baş döndürmek istersen aradığın çözüm su dalgası açık saç modeli olabilir. Ünlü yıldızlarında sık sık kullandığı bu model doğru aksesuarlarla tamamlandığında çekici bir görünüm sağlıyor. Yaz Düğünleri İçin İdeal Olabilecek bu modeli seçeceksen gelinlik modeli seçimini sırtı açık bir modelden yana kullanabilirsin. Gelinlik Modelleri İlgini Çekiyorsa Bu Sayfamızı Ziyaret Etmelisin ; Sırtı Açık Gelinlik Modelleri

Listele
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI