Sayfa Yükleniyor...
2020 Nişanlık Modelleri

2020 Nişanlık Modelleri

Genç kızlar için nişan dönemi son derece özel bir gündür. Düğüne doğru gidilen yolda atılan adımlardan biri olan nişan törenlerinde giyilecek kıyafetler de oldukça önemlidir. Nişanlık kıyafeti bakımından genç kızlar son derece şanslıdır. Çünkü 2020 yılında yeni sezon kıyafetler son derece şık tasarımlarla gelinlere en iyileri sunuluyor. Tarz olmayı seven ve nişan partisinde kusursuz görünmek isteyen gelin adayları da seçimlerini yaparken bu seçeneklerden birini tercih edebilirler.



Nişanlık modelleri arasında farklı skalada ürünler vardır. Bunlardan ilki kabarık nişan kıyafetleridir. Bunlar eski dönemlerden bu yana en çok ilgiyi çeken kıyafetler olmuştur ve birçok nişan partisinde de gelin hanımların üzerinde görülmeye alışık olunan tasarımlardır. Bunların yanında aynı zamanda balık elbiseler de son derece sevilen modellerdir. Her gelin adayı kendine uygun bir modeli bu ürünler arasından seçebilir.



Kabarık Nişan Kıyafetleri



Gelinler için nişanda ne giyecekleri son derece önemlidir. Genelde de ilk olarak kıyafete karar verilir. Çünkü diğer tüm nişan hazırlıkları nişan kıyafetlerine göre ayarlanır. Gelin ayakkabısı, gelin saçı, gelin makyajı tamamen kıyafete bağlı olan hazırlıklardır. Şık bir nişan kıyafeti ile kendi nişanınızda çok kusursuz görünebilirsiniz. Kabarık nişan kıyafetleri genelde kalabalık nişan törenleri için tercih edilir.



2020 yılının tasarımları arasında da kabarık modellere geniş yer veriliyor. Tül detayları olan, straplez, askılı, saten kumaşlardan tasarlanan birçok model seçeneği vardır. Bu ürünler incilerle ve çiçeklerle de hareketlendirilebilen modellerdir. Modern çizgilerden oluşan yeni sezon nişan kıyafetleri hemen her gelinin şık görünmesinde önemli bir destekleyici olacaktır.



Kabarık nişan kıyafetlerinde renk seçenekleri de son derece fazladır. Mavi, açık pembe, açık yeşil gibi geline prenses havası verecek tonlar yanında koyu renkler de ağırlıkta tercih ediliyor. Bordo ve lacivert gibi renk tonlarına da nişan törenlerinde sık rastlanılmaktadır.



Abiye Tarzında Nişan Kıyafetleri



Abiye tarzında tasarlanan nişan kıyafetleri genelde balık modelde olan kıyafetlerdir. Bu kıyafetler genel olarak ev partisi şeklinde yapılan ve aile arasında olan nişanlar için tercih edilirler. Çok şık tasarımların yer aldığı balık modeller arasında da yine straplez ve askılı olmak üzere geniş seçenekler vardır.



Sade modeller yanında taşlı desenlere sahip abiyeler de genç hanımların nişan törenlerinde kusursuzluğun en önemli destekleyicilerinden biri olacaktır. Abiye kıyafetlerin şık duruşu sayesinde ev nişanında bile gelinler son derece güzel görünme imkanı bulurlar.
Nişan törenlerinde kıyafetin seçimi demek saça, ayakkabıya, çantaya, çiçeğe ve makyaja daha kolay karar vermek anlamına gelir. Bu nedenle de nişan öncesinde mutlaka gelin adaylarının çok iyi araştırma yapması gerekir. Mağazaları dolaşmak ya da internet olanaklarını değerlendirmek kolay karar vermenize yardımcı olabilir. Model seçimlerinde beden uyumunu ve mevsim şartlarını da dikkate almak gerekir.



PAYLAŞ
YORUM YAP Yorumlarınıza değer veriyor ve bilgilerinizi koruyoruz.

YORUMLAR
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI