Sayfa Yükleniyor...

Damatlık Modelleri 2019

Düğün gününün gelip kapıya dayanacağı güne birkaç gün kala damat adayları da en az gelin adayları kadar heyecana kapılmaktadır. Nasıl ki gelin adayları gelinlikleri için her ayrıntıyı düşünüyor ise damat adayları da gecenin en yakışlı ve karizmatik erkeği olmak için en gözde damatlık seçimini yapmak istiyorlar.
Damatlık modelleri 2019 modasında birçok tasarım farklılıkları meydana gelirken damat adayları da bir karmaşaya düşürüyor. Aklınızdaki soruların cevabını vermek, damatlık seçiminde sizlere yardımcı olacak tüm detayları sizinle yazımızda paylaştık.

Damatlık Modelleri


Smokin; Düğününüz avangart bir mekanda ya da bir otelde ise smokin sizin için ideal damatlık olacaktır. Damatlık olarak smokin tercihi yapacaksanız kendinden kuşaklı pantolonunu, ata yaka gömleğinizi, papyon ve kol düğmelerinizi mutlaka kullanmanız gerekecek.

Takım elbise; Diğer damatlık modellerine göre daha esnek kurallarla giyebileceğiniz damatlık modelidir. Düğününüzde takım elbise giyecekseniz gömleğinizin, ayakkabılarınızın, kravatınızın ve kol düğmelerinizin tercihini kendiniz yapabilirsiniz.

Frak; Düğününüz resmi bir ortamda ihtişamlı bir ambiyansta olacaksa tercihlerinizden birisi de Frak modelleri olabilir. Arkası uzun ve bel hizasına kadar yırtmacı olan Frak modellerinden tercih edecekseniz gömleğinizin beyaz, ayakkabılarınızın rugan olması önemli bir detaydır.


Damatlık Modelleri Tercihi Nasıl Yapılmalıdır?


Düğününüz hayatınızda bir kez yaşayabileceğiniz en özel günlerinizden birisidir. Dolayısıyla da en az gelin adayı kadar sizin de en güzel damatlığı giymek en doğal hakkınızdır. Damatlık seçiminizde doğru tercihler yaptığınızda siz de eşinizin yanında göz kamaştırabilirsiniz.
Damatlık modelleri üzerinde araştırmalar yaparken öncelikle seçimlerinizi düğün mekanınıza göre yapmalısınız. Örneğin; kır düğünü yapacaksanız Frak tercih etmeniz sizin için don derece yanlış bir tercih olacaktır. Restoran ve benzeri gibi mekanlarda takım elbise tercih etmeniz en doğrusu olacaktır. Bununla birlikte vücut tipinizi de göz önünde bulundurmanız damatlık içinde hem rahat hem de şık durmanızda size yardımcı olacaktır.

Siyah Damatlık

Siyah Damatlık Modelleri

Fotoğraf no: 12373

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Klasik bir seçimden yana tercihini kullanmak isteyen beyler için ideal olan siyah damatlık modelleri farklı kesimleri ile dikkat çekiyor. Şık bir damatlık modelinin en büyük yardımcısı doğru ve rahat seçilmiş bir ayakkabıdır. O yüzden ayakkabı seçimlerinde damatlığınızla uyumlu modeller tercih etmelisiniz.. Düğün Gecesi Damatların Şıklığını Tamamlayacak Damat Aksesuarları Sayfamızı İncelemek İstersen Tıkla!

Gri Damatlık Modeli Örneği

Gri Damatlık Modeli

Fotoğraf no: 12372

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Düğün gecesi tercihi rahatlık olan damat adayları için ideal olan bu model tüm geceyi rahat atlatmanızı sağlayacaktır. İyi görünmek ama aynı zamanda rahatlık konforunu da yaşamak istiyorsanız bu damatlık size aradığınız konforu sunacaktır. Damatlık Seçimi Titizlikle Yapılması Gereken Bir İştir. Hala Karar Veremediyseniz Galeri Sayfalarımızda Yer Alan Damatlık Modelleri sayfası sana rehberlik edecektir.

Siyah Beyaz Damatlık Modeli

Siyah Beyaz Damatlık Modeli

Fotoğraf no: 12371

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Beyaz ceketlerin son yıllarda rağbet gördüğü damatlık modasında Siyah Beyaz Bu Damatlık Modeli şık görünümünün yanı sıra spor bir etkiye de sahip. Beyaz Smokin Modelleri Konusunda Daha Fazla Alternatife İhtiyacın Varsa Bu Bağlantı İlgini Çekecektir; Beyaz Smokin Modelleri

Gecesi Mavisi Damatlık Modelleri Nelerdir

Gece Mavisi Damatlık Modelleri

Fotoğraf no: 12370

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Cesur seçimler yapmayı seven bir damat adayı iseniz bu gece mavisi damatlık modeli eminiz ilginizi çekecektir. Siyah Rugan ayakkabı ile destekleyebileceğiniz bu modeli kendinize özel kol düğmeleri ile kişiselleştirebilirsiniz. Son yıllarda seçimlerine daha fazla önem veren damatlar için hazırladığımız bu yazı seçiminizi yapmanızı kolaylaştırabilir; Damatlık Modası

düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI