Sayfa Yükleniyor...

Kıvırcık Gelin Saçı Modelleri

Gelin saçı modelleri arasında kıvırcık gelin saçı modelleri, gelin adayları tarafından ilgi gören modeller arasında olmakla birlikte aynı zamanda hem şıklığı hem de doğallığı ile düğününüzde kusursuz güzelliğinizi ikiye katlayacaktır. Yüz stiliniz, saç şekliniz gibi birkaç noktayı dikkate alarak Kıvırcık gelin saçı modelleri özellikle saçları doğal kıvırcık olan gelin adaylarının adeta kurtarıcısı olurken aynı zamanda düz ya da dalgalı kişiler için de çoğu zaman yapay kıvırcık saçlar iddialı gelebiliyor. Bizler de bu yazımızda kıvırcık gelin saçı modellerine dair tüm ayrıntıları ve merak ettiğinizin soruların cevaplarını derledik.



Kıvırcık Gelin Saçı Modelleri Nasıl Şekillendirilir?



Kıvırcık gelin saçı modelleri, doğal kıvırcık saçlara ya da yapay kıvırcık saçlara farklı model ve tasarımlarda uygulanabiliyor. Kıvırcık bir gelin saçı modeli istiyorsanız örgüyle, topuzla ya da yarı açık gelin saçı modelleriyle kıvırcık gelin saçı yaptırabilirsiniz. Kıvırcık gelin saçı modelleri, her tasarıma uyum sağlayabilecek ve aynı zamanda gelinlik modelinizle bütünlük gösterebilecek modellerdir.



Kıvırcık gelin saçı modelleri arasında kıvırcık saçlarınıza dağınık topuz tercih ederek topuzunuzu göz alıcı bir taç ile ya da çiçek tacı ile canlandırabileceğiniz gibi kıvırcık saçlarınızı yarı açık şekillendirerek saçlarınızın ahenkle dans etmesini sağlayabilirsiniz. Kıvırcık gelin saçı modellerinin geniş tasarım alanına sahip olmasıyla çok farklı modellerle kıvırcık saç modellerini elde etmeniz mümkündür.

Yarı Toplu Kıvırcık Gelin Saçı Modeli Örnekleri Nelerdir

Yarı Toplu Kıvırcık Gelin Saçı Modeli

Fotoğraf no: 12422

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Saçlarınızı her iki yandan ayırarak bir kısmı geriye doğru çevirin ve ensede basit ama şık görünümlü bir topuz elde edin.

Listele
Toplu Kıvırcık Gelin Saçı Modelleri Nelerdir

Toplu Kıvırcık Gelin Saçı Modeli

Fotoğraf no: 12421

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Saçınızı açık kullanmak istemiyor ama aynı zamanda klasik topuzlar sizi tatmin etmiyorsa bu yumuşak görünüme sahip toplu saç modelini tercih edebilirsiniz.

Listele
Romantik Görünümlü Kıvırcık Gelin Saçı Model Örnekleri

Romantik Görünümlü Kıvırcık Gelin Saçı Modeli

Fotoğraf no: 12420

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Doğal , Kabarık ve muhteşem görünen romantik bir gelin saçı arıyorsanız tam olarak aradığınız örnek bu olabilir.

Listele
Açık Kıvırcık Gelin Saçı Modeli Nelerdir

Açık Kıvırcık Gelin Saçı Modeli

Fotoğraf no: 12419

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Sade ve etkiyici bir görünüm elde etmek isteyen gelin adaylarının dikkatini çekecek bu saç modelinde buklelerin bir kısmını saçın arka kısmında toplanarak eklentik bir etki yaratılmış.

Listele
Yanda Toplanmış Kıvırcık Gelin Saçı Modeli Nasıldır

Yanda Toplanmış Kıvırcık Gelin Saçı Modeli

Fotoğraf no: 12418

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Yan tarafa ve gevşek bir şekilde örülmüş bir örgü görünümüne sahip olan bu saç modeli ile mükemmel şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Listele
Sepet Görünümünde Kıvırcık Gelin Saçı Modelleri Nelerdir

Sepet Görünümünde Kıvırcık Gelin Saçı Modeli

Fotoğraf no: 12417

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Bu saç stilinin püf noktası saçları nazikçe birleştirmektir, böylece hacimli bir görünüm elde edersiniz. Gün içinde görünümünüzün bozulmaması için saçınıza yeteri miktarda sprey sıkın.

Listele
Çiçek Desenli Kıvırcık Gelin Saçı Modeli Örneği

Çiçek Desenli Kıvırcık Gelin Saçı Modeli

Fotoğraf no: 12416

Bu görsel ilham vermek için kullanılmıştır.

Editörün Notu
Doğal görünümlü gelin saçı buklelerinizi taze pembe çiçeklerle vurgulayın. Plaj gelinleri için harika bir seçim olacak bu saç modelini iddaalı bir ruj rengi ile tamamlayabilirsiniz.

Listele
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI