Sayfa Yükleniyor...
2018 Düğün Trendleri

2018 Düğün Trendleri

2018 yılında düğün yapmayı planlayanlar ya da tarihi çoktan netleştirenler, size sesleniyoruz. Bildiğiniz gibi her sezonun düğün trendleri değişkenlik gösterir. Bir sene moda olan şeyler sonraki sene demode olabilir. O yüzden de modayı yakından takip etmenizde fayda var. Mesela 2018 düğün trendleri sizin herşeyden önce öğrenmeniz gereken bir konu. Sonuçta kimse demode ve sıradan bir düğün istemez. Hayallerinizdeki gibi bir gece yaşamak istiyorsanız, 2018 düğün trendlerine göz atarak karar vermelisiniz.



Düğün Mekan ve Konseptleri



2018 yılında yapılacak düğünlerde sadelik, doğallık ve minimalist detaylar ön planda olacak. Bu yüzden de düğünlerin konseptleri ve dekorları seçilirken bu ilkeler göz önünde tutulmalı. Bu sene, aşırı abartılı ve gösterişli detaylardan kesinlikle uzak durmalısınız. Metalik objeler, ahşap dekorlar, tüylü, çiçekli detaylar ve geometrik şekilli aksesuarlar 2018 düğün dekorasyonlarında sizin en büyük yardımcılarınız olacak. Mekan seçiminizi mevsim mutlaka etkileyecek tabi ama yaz ayları için kumsal düğünleri ve kır düğünleri yine trendler arasında. Kış ve sonbahar için ise oteller ve balo salonları revaçta diyebiliriz.



Gelinlik ve Damatlık



İlk olarak 2018 gelinlik trendleri hakkında önemli tüyoları verelim. Bu yıl çok abartılı gelinlikler görmeyeceğiz, moda sadelik ve zarafet. 3 boyutlu çiçek aplikeleri, tüyler, ışıltılı işlemeler, pelerinli gelinlikler, katlı etekler, danteller, transparan ve ipek kumaşlar çok moda bu sene. Kesim olarak da en çok prenses ve düz modelleri göreceğiz. Bu trendlere uygun bir gelinlik ararken vücut tipinizi de hesaba katmayı unutmayın. Damat adaylarını ilgilendiren konuya geçelim şimdi de. 2018 damatlık trendleri arasında renkli tasarımlar dikkat çekiyor. Klasik siyah damatlığın yanında beyaz, kırmızı ve mavi başta olmak üzere farklı renklerde smokin ya da takım elbise tercihleri yapabilirsiniz.



2018 Düğün Trendleri Nelerdir





Ayakkabı



Neredeyse tüm gün ayağınızda olacak ayakkabı seçimlerinizde dikkat etmeniz gerekenler hem modaya uygun hem de rahat olması. 2018 gelin ayakkabısı modasını soracak olursanız; dantelli, taş ve simli, renkli desenli modeller cevabını verebiliriz size. İster babet giyin ister dolgu topuk, bunlar sizin ayak yapınıza ve konforunuza bağlı bir konu. Erkeklerde ise 2018 damat ayakkabıları arasında klasik modellerin yanı sıra özel tasarımları ve spor modelleri de çokça göreceğiz.



Takı ve Alyans



Takı, düğünde sizin daha dikkat çekici ve iddialı görünmenizi sağlar. Gelin takıları genellikle gelinlik modeline ve düğün mekanına göre değişkenlik gösterir. Kır düğünlerinde giyilecek sade gelinliklerle daha küçük taşlı ve zarif takıları tercih edebilirsiniz. Büyük düğün ve balo salonlarındaki düğünlerde ise daha abartılı takılar seçebilirsiniz tabii gelinlik modelinize uygun tarzda. Zümrüt ve elmas taşlı takılar da bu sene moda bizden söylemesi. Alyansa gelecek olursak seçimi en zor olan aksesuar diyebiliriz. Ömür boyu parmağınızda olacak olan alyansınızın modelinin yanı sıra sağlıklı bir model olmasına da dikkat edin. 2018 alyans modelleri arasında her sene olduğu gibi düz ve klasik modelleri göreceksiniz. Bunun yanı sıra erkek için düz, kadınlar için taşlı formda birbiriyle uyumlu özel tasarımları da bulabilirsiniz. Renk olarak da beyaz, sarı ve pembe altın seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.



Saç



2018 gelin saçı modellerinde de sadelik ön planda. O süslü püslü, yapılı ve yapışık modeller bu sene olmayacak. Dağınık topuzlar, doğal dalgalarla havalandırılmış salık saçlar, örgüler, yarım toplanan ve doğal görünüm kazandırılan saç modelleri bu sene çok moda. Toka ve taçlarda ise inci, çiçek ve taş detaylar kullanılıyor.



2018 Düğün Trendleri Örnekleri



Makyaj



Gelin makyajınıza karar vermeden önce mevsimi ve düğün mekanını da dikkate almayı unutmayın. Trendlere bakacak olursak makyajda da doğallık ve sadelik ön planda. Dumanlı göz makyajlarında toprak ve şeftali tonları sıkça kullanılacak. Tabi siyah da her sene olduğu gibi trendler arasında.



Düğün Pastası



Düğün pastaları, o özel akşamın en tatlı bölümününün sembolüdür. Bu senenin pasta trendlerine gelecek olursak, içeriğini kendi zevkinize göre seçebilirsiniz. Model konusunda da size şu tüyoları verelim; metalik ve siyah renkli pastalar, geometrik şekilli özel tasarımlar ve krema dolgulu pastalar, bu sene sıkça tercih edilecek.



Davetiye



Davetiye seçimi düğün hazırlıklarının en önemli aşamalarından biridir. Düğün konseptinize ve kişiliğinize uygun davetiye modelini seçmekte zorlanıyorsanız bir de 2018 davetiye modellerine de göz atın. Bu yıl davetiyelerde ışıltılı metalik detayları, bahar desenlerini ve geometrik şekilleri fazlaca göreceğiz. Astarlı zarflar, şeffaf davetiyeler, ahşap, deri, kumaş gibi materyallerle hazırlanmış modeller bu senenin trendleri arasında.



Düğün Fotoğrafları



Birkaç yıldır revaçta olan hikayeli düğün fotoğrafları bu yılki trendlerin de başında geliyor. Klasik pozlar yerine 2018 düğün fotoğraflarında yaratıcı ve farklı fikirleri görebilirsiniz. .“Trash the dress' adı verilen düğün sonrası yapılan fotoğraf çekimleri de bu yıl fazlaca tercih edilecek.




2018 yılında düğün yapmayı planlayanlar ya da tarihi çoktan netleştirenler, size sesleniyoruz. Bildiğiniz gibi her sezonun düğün trendleri değişkenlik gösterir.



PAYLAŞ
YORUM YAP Yorumlarınıza değer veriyor ve bilgilerinizi koruyoruz.

YORUMLAR
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI