Sayfa Yükleniyor...
2018 Gelin Ayakkabı Modası

2018 Gelin Ayakkabı Modası

2018 gelin ayakkabısı modası hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz sakın bu yazıyı okumadan alışverişe çıkmayın. Düğün organizasyonu baştan sona güzel ama bir o kadarda yorucu bir süreçtir. Şık ve güzel olmanın yanında rahat olmak da önemlidir. Gelin ayakkabısı rahatlık gerektiren seçimlerin başında gelir. Ayakkabı seçimi normalde de önemli olurken nişan, düğün ve bunun gibi organizasyonlarda daha da önemli olmaktadır. Gelinlik ayakkabısı modelleri arasında seçim yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri topuk boyudur. Eğer yüksek topuklu bir ayakkabı seçilirse gecenin sonuna doğru çıkarma ihtiyacı duyulabilir. 2018 Gelin Ayakkabı Modası arasında platform modeller bulunmaktadır. Rahatlığıyla da tercih edilen modellerin arasında bulunan ayakkabılar kişiye özel olarak tasarlanabildiği gibi sade, incili, taşlı, modellerin yanı sıra dantelli gelin ayakkabısı modelleri de bulmak mümkündür.



Gelin ayakkabısı renk seçimi nasıl olur



Gelinlik Ayakkabı Malzeme ve Renk Seçimi



Gelinlik ayakkabısı seçilirken gelinlikle uyumlu olması önemlidir. Bu yüzden ayakkabı satın almaya giderken gelin adayının yanında bir parça gelinlik kumaşından götürmesi daha doğru bir seçimin yapılmasını sağlar çünkü bu sayede daha doğru ayakkabı tonu belirlenir. Gelin ayakkabıları genellikle deri, süet, saten ve dantel olarak sıkça tercih edilir. Gösterişli olan taşlı ve işlemeli gelin ayakkabıları özellikle aksesuar kullanmayan gelin adayları tarafından tercih edilebilir.2018 Gelin Ayakkabı Modası arasında babet gelin ayakkabısı modelleri de bulunmaktadır. Özellikle fazla yüksek topuktan hoşlanmayan rahatlığa ve şıklığa önem veren gelin adaylarının tercihleri arasında bulunan ayakkabıların taşlı ve danteli modellerini bulmak mümkün.



İsme özel gelin ayakkabısı nasıl olur



İsme Özel Gelin Ayakkabısı



Kişiye özel olarak tasarlanan ayakkabılar sayesinde ayakkabı üzerine isim, tanışma tarihi, düğün tarihi ve evlenme teklifi tarihi gibi özel tarihler yazılabilmektedir. Dolgu topuk, babet hatta spor ayakkabı gibi tüm ayakkabılar üzerine rahatlıkla yapılan tasarımlar sayesinde gelin adayları kendilerini daha özel hissedebilmektedir. 2018 Gelin Ayakkabı Modası arasında süslü modellerde bulunmaktadır. Taşlarla ya da incilerle süslenmiş bir ayakkabıya ilave olarak tül ya da dantelden duvak takılması, kurdelelerle süsleme yapılması gelinliğin altında zarif ve hoş bir görünüm ortaya çıkmasını sağlar. Özellikle topuklu ayakkabıdan vazgeçemeyen ve gecenin ileriki saatlerinde düz ayakkabı kullanmak isteyen gelin adaylarının tercihleri arasında bulunan babet ve spor ayakkabılar farklı tasarım ve modellerde gelin adaylarına sunulmuştur.



PAYLAŞ
YORUM YAP Yorumlarınıza değer veriyor ve bilgilerinizi koruyoruz.

YORUMLAR
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI