Sayfa Yükleniyor...
2018 Gelin Topuzu Modası

2018 Gelin Topuzu Modası

Tüm gelinlerin en doğal hakkı o özel günde göz kamaştırmak. Bunu da gerek gelinlik seçimi, gerekse de saç ve makyajıyla yapıyorlar. Saç demişken, 2018 gelin topuzu modasıhakkında yeterli bilgiye sahip misiniz acaba? Tüm gelin adayları buraya! Düğününüzde gelinliğiniz kadar saçlarınızla da ön planda olmanız gerekiyor. Gelin saçı dendiğinde de akla ilk olarak topuz geliyor. Sizin de düğününüzde tercihiniz topuzdan yanaysa, 2018 gelin topuzu modası hakkında hemen size birkaç tüyo verelim. Gelin topuzu öyle bir saç modelidir ki sizi hem sade bir görünüme hem de havalı ve gösterişli bir profile bürüyebilir. Topuz ayrıca hiçbir zaman modası geçmeyen bir saç modelidir de. Her yıl gelin saçı trendlerinde topuzu görebilirsiniz ama tarzlarında ve modellerinde değişiklikler olur. Sonuçta topuz deyip geçilmiyor, birbirinden farklı onlarca model var. Peki bu yıl hangi tarz topuzlar moda olacak hemen açıklıyorum.



2018 gelin saç modelleri



 2018 gelin topuzu modasında sadelik ön planda. Genel olarak 2018 yılı sadeliği ve zarafeti temsil edecek. Tüm gelinlikler, makyajlar ve saç modelleri buna uygun olarak hazırlandı. Gelin topuzunda da o klasikleşmiş yapılı, taranmış ve bol spreyli modelleri bu yıl göremeyeceksiniz. Tamamen modern tasarımlara sahip, sadeliğin ön planda olduğu, dağınık topuzlar moda bu sene. Doğal görünümün vurgulandığı salaş tarzda hazırlanan şık topuz modellerini profesyonel her kuaförde rahatlıkla uygulatabilirsiniz. Çiçekler bu sene hem gelinliklerde hem de saçlarda fazlasıyla kullanılacak. Minik sevimli rengarenk çiçekli tokalar ya da büyük çiçekli taçları topuzuna ekleterek modaya uygun bir görünüm yakalayabilirsiniz. Özellikle de bahar ve yaz aylarında yapılacak düğünlerde çiçek aksesuarlarını kullanmanız daha yerinde olacak. Çiçeklerin yanı sıra ışıltılı taş ve boncuklarla hazırlanan saç aksesuarları da çok moda bu yıl. Kuaförünüzde yaptıracağınız şık, sade ve salaş topuzunuzu ışıltılı tokalar ve taçlarla süsletebilirsiniz.



Bunların dışında örgüleri de fazlaca göreceksiniz bu sene topuzlarda. Farklı tarzlarda yapılan örgülerle süslenen dağınık topuzlar sizi tam bir prensese dönüştürecek. Kır düğünlerinde örgülü topuzları rahatlıkla seçebilirsiniz, böylece hem konsepte hem de modaya uygun bir görünüme bürünmüş olursunuz. Unutmayın düğün için tercihiniz topuzsa, 2018 gelin topuzu modasına uygun seçimleri yapın ve o özel gününüzde göz kamaştırın.



PAYLAŞ
YORUM YAP Yorumlarınıza değer veriyor ve bilgilerinizi koruyoruz.

YORUMLAR
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI