Sayfa Yükleniyor...
2019 Gelin Saçı Modelleri

2019 Gelin Saçı Modelleri

2019 gelin saçı modelleri gelin adaylarının düğünlerinde en çok tercih ettiği saç modellerinden oluşan gelin saçı modasını oluşturuyor. Şüphesiz ki gelinler için en çok uğraşılan ve düşünülen detayların başında gelin saçı konusudur. Öyle ki; düğünden sonra da en çok konuşulan konular genellikle gelinlik ve saç modeli oluyor. Dolayısıyla da gelin olarak en güzel saç modelini seçmek için kararsızlığa düşmeniz oldukça doğal bir sonuçtur. Gelin saç modelleri konusunda ne kadar kararsız olduğunuzu ve kafanızda birçok sorunun olduğunu farkındayız. Bizler de 2019’u karşıladığımız şu günlerde 2019 gelin saçı modelleri üzerinde araştırmalar yaparak sezonun gelin başı trendlerini inceledik.



2019 Kısa Gelin Saçı Modelleri



Kısa saç, kadınlar arasında bir moda haline gelmişken aynı zamanda gelin saçı modellerinde de gelin adayları için favori modelleri olarak karşımıza çıkıyor. Kısa saçlarda gelin saçı modellerinde genellikle taç ve benzeri gösterişli aksesuarlar ön plana çıkartılıyor. Moda haline gelen kısa saçlar, gelin saçı modellerinde de farklılıklarını ortaya koyuyor. Kısa gelin saçı modellerinde aksesuarların ve tamamlayıcı unsurların seçimini oldukça önemlidir. Çiçekler, taçlar ya da diğer aksesuarlar ile kombinleyebileceğiniz kısa saçlarınızı aynı zamanda sade ve şık bir duvak ile de gösterişli hale getirebilirsiniz.



2019 Uzun Gelin Saçı Modelleri



2019 uzun gelin saçı modelleri oldukça geniş çeşitlilikte karşınıza çıkıyor. Saçlarınız yeteri kadar uzunsa tercih edebileceğiniz çok fazla gelin saçı modeli bulunuyor. 2019 yılında ise toplu gelin saçı modelleriyle topuz gelin saçı modelleri oldukça trend gelin saçı modelleri oluyor. Eğer siz de bu tarz bir gelin saçı tercihi yapacaksanız kendisinden parlak olan çiçek ve taç gibi detayları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Saçlarınız uzunsa tercih edebileceğiniz trend gelin saçı modellerinden birisi de yarı toplu saç modelleridir. Gevşek olarak yarım toplanmış ve saçlarınızın ensenizde rahatlıkla hareket ettiği saç modeliniz size ayrı bir ahenk ve ışıltı katacaktır.



2019 Doğal Görünümlü Gelin Saçı Modelleri



2017 Yılında hayatımıza zahmetsiz güzellik kavramı ile giren doğal görünümlü gelin saçı modelleri, 2019 yılı gelin saç modelleri arasında popülerliğini koruyacağa benziyor. Özellikle kır yada plaj düğünü tercih eden bir gelin adayı iseniz , zarif bir saç tokası ile kombinleyerek son derece şık sonuçlar elde edebilirsiniz.





2019 Örgü Gelin Saçı Modelleri



Açıkçası bundan birkaç yıl öncesine kadar örgü saç modelleri gelin saçlarında çok ta tercih edilmezdi. Kuaförler o kadar şık örgü modelleri çıkartıyorlar ki beğenmemek elde değil. Bohem bir görünüm için dağınık ve doğal görünümde bıraktığınız saçlarınızı yanlardan tepeye doğru uzanan bir örgü modeli ile tamamlayabilirsiniz.



2019 Gelin Saçı Model Örnekleri

2019 Topuz Gelin Saçı Modelleri



Klasik seçimlerden yana olan gelin adaylarının yıllardır değişmeyen tercihi topuzlar elbette 2019 yılında da tercih edilmeye devam edecektir. Gelin topuzu tercihinde elde etmek istediğiniz görüntü klasik ve elagan bir şıklık ise tepeden toplu sıkı topuz modelleri ideal bir seçim olacaktır. Topuz gelin saçı modellerinde ensede bırakılan düşük topuz ve dağınık topuz modelleri de ilginizi çekebilir.




Şüphesiz ki gelinler için en çok uğraşılan ve düşünülen detayların başında gelin saçı konusudur. Öyle ki; düğünden sonra da en çok konuşulan konular genellikle gelinlik ve saç modeli oluyor.



2019 At Kuyruğu Gelin Saçı Modelleri



Görünüşüyle zarif, kullanımıyla rahat olan at kuyruğu gelin saçı modelleri, sade seçimleri seven gelin adaylarının en gözde seçimleri arasında. Sade bir nikah töreni töreni için son derece uyumlu at kuyruğu gelin saçlarını tercih edecekseniz gelinliğinizin sırt dekolteli olması ortaya daha hoş bir görünüm elde etmenizi sağlar.



PAYLAŞ
YORUM YAP Yorumlarınıza değer veriyor ve bilgilerinizi koruyoruz.

YORUMLAR
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI