Sayfa Yükleniyor...
2018 Yılının Düğün Çiçeği Modası

2018 Yılının Düğün Çiçeği Modası

2018 yılında rengârenk çiçekler 2018 yılının düğün çiçeği modası haline gelmiştir. 2018 yılında gelin çiçeklerinde kullanılan romantik özellikteki pastel renkler dikkat çekmektedir. Canlı renkler hareketli ve ışıltılı bir çiçek olmasını sağlarken gelinliğiniz ile de güzel bir uyum içinde olacak ve dikkat çekecektir. Canlı çiçeklerden meydana gelmiş bir buket, giymiş olduğunuz gelinliğinizin en büyük tamamlayıcısı niteliğindedir. 2018 yılında kullanılan düğün çiçeği modasında kişilerin karakterlerini yansıtan renkler ön plana çıkmaktadır. 2018 yılında bahar modası ön plana çıkmış olup gelinler tarafından düğün konseptinde ve gelinliklerinin yanında Vintage Gipsy tarzını birleştirmiş özgürlüğün ve doğallığın simgesi haline gelen düğün çiçekleri ortaya çıkmıştır.



2018 Yılında Gelin Çiçeğinde Hareketli Renkler Var



2018 yılının düğün çiçeği modası içerisinde belirli bir çiçek rengi bulunmamaktadır. 2018 yılı öncesinde beyaz güller ve tek renk çiçekler daha çok kullanılmaktaydı. 2018 yılında pembeler, maviler, sarılar, kırmızılar moda olmaktadır. 2018 yılında özellikle karma uygulaması ön plana çıkacaktır. Örneğin beyazlar, morlar ve pembeler aynı gelin çiçeği buketinde bulunabilir.2018 gelin çiçeği mavi rengi de olacaktır. Mavi ile uyumlu renkleri bir araya gelmesi benzersiz bir gelin çiçeği oluşturmanıza fayda sağlayacaktır. 2018 yılında gelin almayı planlıyor iseniz tercih edeceğiniz gelin çiçeğiniz renklerinin sizi yansıtacak olduğunu unutmamanız gerekmektedir.



2018 gelin çiçeği renkleri nelerdir





Yapma Çiçekten Oluşmuş Gelin Buketi mi Yoksa Canlı Çiçekten Oluşmuş Gelin Buketi mi Tercih Edilmeli?



2018 yılından önce canlı çiçekler moda iken 2018 yılının düğün çiçeği modası içerisinde yapma çiçekler yer edinmiştir. Yapma çiçeklerin moda olmasının nedeni ise bu çiçekleri hatıra olarak saklaya bilinmesidir. Her çiçek Her mevsimde çıkmayacağı için istenilen çiçek modeli yapma çiçekler sayesinde oluşturulabilmektedir. Canlı çiçekler gelinler tarafından artık tercih edilmemektedir. Canlı çiçekler alıştırırken düğününüzün olacağı mevsime göre tercih yapmak da seçeneklerinizi kısıtlamaktadır. Canlı çiçeklerden gelin buketi tercih etmek çok riskli bir davranış olup düğün sabahından akşamına cansız görünen bir gelin buketine sahip olabilirsiniz.



Canlı bir görünüme sahip olan yapma gelin buketini tercih etmek ise her zaman canlı görünen bir gelin buketini sahip olmanıza yardımcı olacaktır. 2018 yılında düğün çiçeği modası olarak yapay çiçekler kullanılır iken nikâh çiçekleri olarak canlı çiçekler tercih etmek moda olmaya devam etmektedir. Nikâh sırasında beyaz güller beyaz orkideler hala konumunu korumaktadır. 2018 yılında gelin çiçeğini ev dekorasyonu olarak kullanmak isteyen gelinler genel olarak yapay çiçeklerden vazgeçmeyeceklerdir. Sarı tonları ile kombin yapılabilecek olan gelin çiçekleri capcanlı görünüm sağlayacaktır. Şimdilerde yapay çiçek modası sebebi ile yapay çiçek yapanların sayısı artmış bulunmakta olup gelinlere özel indirimli fiyatlar ile de tercih çok fazla tercih edilmesine zemin hazırlamış bulunmaktadır.





PAYLAŞ
YORUM YAP Yorumlarınıza değer veriyor ve bilgilerinizi koruyoruz.

YORUMLAR
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI