Sayfa Yükleniyor...
2017 Gelinlik Modelleri

2017 Gelinlik Modelleri

Gelinlik bir kadının küçüklüğünden beri hayalini kurduğu bir kıyafet olup, bu özel günlerinde oldukça önemseyerek giymektedirler. Aslında düğünün en önemli parçası olan gelinlik için kadınlar oldukça zorlanmaktadır. Bunun için sizlere yardımcı olmak adına gelinlik seçiminize katkı sağlamak adına araştırmalarımızı yaptık ve sizlere sunduk. Bu bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.



2017 gelinlik modası



Gelinlik seçimi için öncelikle göz atmanız gereken 2017 gelinlik modelleri olmalıdır. Çünkü 2017 gelinlik modelleri bu yılın trendleri arasında yer aldığı için bu yılın modası sizlere hitap edebilir. Çok taşlı, abartılı gelinlik sevenler için prenses model gelinlik halen popülerliğini devam ettirirken, bu tarz modelleri de satın alabilirsiniz. Prenses model gelinliklerin birçok çeşitti bulunurken geçen sene taşlı modeller çok tercih edilmekteyken bu yıl dantelli modeller daha çok tercih edilir hale geldi. Bunun sebebi ise bu yıl biraz daha sade modeller tercih edilmektedir.



2017 taşlı gelinlik modelleri



2017 gelinlik modellerine bakıldığın da genellikle kabarık modellere kıyasla düz ve sade modeller daha çok tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise bu yıl daha sade modeller revaçta bulunmaktadır. Gelinlik denildiğinde akla gelen abartılı modeller bu yıl tarihe karışacak gibi görülmekte olup, sade ve dantel detayları bulunan gelinlikler oldukça tercih edilecektir. Kabarık modellerde ise yine dantelli olanlar gözde olacak.



2017 sade gelinlik modelleri



Özellikle 2017 gelinlik modelleri arasında yer alan üst kısımlarında bulunan danteller gözleri alarak geline asillik ve şıklık vermektedir. Duvak yerine tercih edilen şapka ve çiçekler de gelinliğe ayrı bir hava katarak şıklık vermektedir. Düz modellerin yanı sıra biraz balık modellerine benzeyen fakat tam anlamı ile balık olmayan altı bol üstü oturan gelinlik modelleri de oldukça tutulmaktadır. Yine bu gelinliklerde de dantel detayları görülmektedir.



2017 dantel gelinlik modelleri



2017 gelinlik modelleri arasın da genel olarak düz ve dantel detaylar yer alacaktır. Bu modeller aynı zaman da gelin için de rahat ve alımlı bir kıyafet olacaktır. Kabarık model tercih eden kişiler ise düz bir gelinlik alarak renkli kurdeleler ile süsleyerek gelinliğe ayrı bir hava katabilir. Özellikle pembe ve mor renkler ideal bir seçenek olacaktır.



2017 Gelinlik Modelleri



Gelinlik seçiminiz konusunda daha detaylı bilgi için trendy tv kısmındaki https://duguntrendy.com/tanju-babacandan-2017-gelinlik-trendleri-1054 videolarına göz atmayı ihmal etmeyin.



2017 straples gelinlik modelleri



PAYLAŞ
YORUM YAP Yorumlarınıza değer veriyor ve bilgilerinizi koruyoruz.

YORUMLAR
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI