Sayfa Yükleniyor...
 2018 Gelin Saçı Modası

2018 Gelin Saçı Modası

Bu sezonda en çok tercih edilen gelin saç modelleri, pek çok genç kızında dikkatini çekmeyi başarmıştır. Düğün mekanı, organizasyon konseptti, makyaj gibi detaylar arasında gelin saç modelleri de yer almaktadır. Özellikle de fiziki ölçülere ve yüz şekline göre yapılan gelin saçları, makyajı tamamlayan en önemli ayrıntılardan biridir. Sizler için 2018 gelin saç modası ve tercihlerini detaylı bir şekilde araştırdık. En çok beğenilen ve tercih edilen modelleri incelemeye başlayalım



Dağınık Gelin Saç Modelleri



Nişan ve Düğünlerde sıkça tercih edilen saç modelidir dağınık gelin saçları. Birçok abiye ve gelinlik modeli ile rahatlıkla kullanılabilen dağınık gelin saçları , doğallığın sembolü olarak ta kabul edilir. Dağınık Gelin Saçı Modelini pek çok farklı tarzda kullanabilirsiniz. Ultra dağınık, salaş, bohem bir görünüm, dalgalı, seçeneklerinin içinden gelinlik modeli ile en uyumlu olanı seçmek size kalıyor.



Dağınık Gelin Topuz Modelleri



Günlük hayatta da en çok tercih edilen dağınık gelin topuz modelleri 2018 modasında da genç kızlar tarafından gelin saçı olarak tercih ediliyor. Ön gözde trendlerden biri olan dağınık topuzlar, Fresh bir görünüm isteyen gelin adaylarının ilgisini çekiyor. Tepeden minik bir topuz ile harika bir görüntüye ulaşabilir veya ensede toplama yöntemi ile de dikkatleri üzerine çekebilirsin. 2018 gelin saçı modası içerisinde yer yoğun talep gören topuzlar, gelinlik modeline göre uyarlanmaktadır. Ayrıca saçın uzun ise, bu modeli kesinlikle tercih etmelisin.





Örgülü Topuzlar



2018 gelin saçı modası listesinde yer alan örgülü topuzlar, oldukça fazla tercih edilmektedir. Özellikle de topuzun arasına yapılan gevşek örgüler sayesinde çok güzel bir tasarıma kavuşabilirsin. Topuzların içerisine konumlandırılan parlak aksesuarlar ile de güzelliğine güzellik katabilirsin. Örgülü saç modelleri, her seneye damgasını vuran trendler arasında yer almaktadır. Ancak topuz sevmeyen biriysen, açık dalgalı saçlarının arasına tek tip örgüler yerleştirebilirsin. Bu tasarım sayesinde şık bir görünüme sahip olabilirsin.



 2018 Gelin Saçı Modası Nedir

Aksesuarlı Saç Modelleri



Saçınla farklılık yaratmak isteyen gelin adayları tarafından tercih edilmektedir. 2018 gelin saçı modası listesinde yer alan aksesuarlı modeller, tasarım açısından oldukça şıktır. Ayrıca kişiye özel üretilen aksesuar seçenekleri sayesinde de düğünüz için muhteşem bir kombin oluşturabilirsiniz. Özellikle de bu senenin antika tarzı aksesuarları ve saç arasına yerleştirilen kürdeler dikkat çekmekte. Açık hava da gerçekleşen organizasyonlar için uygun olan bu saç modeli, hemen hemen her gelinlik ile de uyum sağlayabilmektedir.



Renkli Saç Modelleri



2018 gelin saçı modası listesinin başında yer alan diğer bir model ise renkli saçlardır. Düğün konseptinize göre saçınızın rengini değiştirebilirsiniz. Ancak bunun için iyi bir kuaförden yardım almanız gerekebilir. Ten ve cilt tonunuza uygun bir renk seçerek, özel bir tasarım yaratabilirsiniz. Bu saç modellerinde ise, genel olarak açık tonlar tercih edilmektedir. Ancak renk belirleme sırasında dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, düğününün gerçekleşeceği mevsimdir. Yaz aylarında düğün yapmayı düşünen gelin adayları, yeşil veya mavi tonlarını tercih edebilir. 2018 gelin saçı modası listesi, renkli saç modelleri için de ayrı bir öneme sahiptir. Zira birçok gelin fark yaratmak için söz konusu modeli tercih etmektedir.




Nişan ve Düğünlerde sıkça tercih edilen saç modelidir dağınık gelin saçları. Birçok abiye ve gelinlik modeli ile rahatlıkla kullanılabilen dağınık gelin saçları , doğallığın sembolü olarak ta kabul edilir. Dağınık Gelin Saçı Modelini pek çok farklı tarzda kullanabilirsiniz.



PAYLAŞ
YORUM YAP Yorumlarınıza değer veriyor ve bilgilerinizi koruyoruz.

YORUMLAR
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI