Sayfa Yükleniyor...
2019 Gelinlik Modelleri

2019 Gelinlik Modelleri

2019 gelinlik modelleri nasıl olacak diye soranlardansanız bu yazımız tüm sorularınızı yanıtlayacak. Gelinlik modası geniş bir yelpazeye sahip olmakla birlikte sürekli değişime giren bir modadır. Hal böyle olunca da elbette siz gelin adaylarının gelinlik tercihi de bir karmaşa içine giriyor.

İşte bu noktada sizlere tercihlerinizde yardımcı olmak için 2019 yılında gelinlik modellerine dair tüm ayrıntıları sizler için derledik. Yazımızın detaylarında 2019 yılında gelinlik modellerinin hangi tasarımlarla hareketleneceğini, hangi modellerin daha revaçta olacağına dair bilgiler edinebilir, gelinlik modeli tercihinize yön verebilirsiniz.

Öne Çıkan 2019 Gelinlik Modelleri



Tül yaka A kesim gelinlik modeli


Derin yaka dekoltesinin ince tül detayı ile görkemli hale getirildiği model; düğününüzde gizemli bir görünüşe sahip olmak istiyorsanız mutlaka tercih etmeniz gereken kusursuz bir gelin modelidir.



Balık form gelinlik modeli


90-60-90 vücut ölçülerine ve kum saati vücut tipine sahip bir gelin adayı olarak size en uygun gelin modelidir. Vücut hatlarınızı zarif bir şekilde ortaya çıkaran balık form gelinlik modeli, tüm görenleri büyünüz altına almanızı sağlayacak kadar etkili bir model.



Prenses gelinlik modeli


İnce belinizi ortaya çıkaracak ve prensesleri andıran kabarık eteğiniz ile şıklığınızı doruklara çıkararak en özel gününüzde en özel güzelliğe sahip olacağınız 2019 gelinlik modelidir.


2019 Prenses Gelinlik Modelleri

Transparan gelinlik modeli


Feminen detayların gözle görülür bir şekilde ön plana çıkarıldığı transparan gelinlik modeli oldukça iddialı. Hayal tül üzerinde işlenen çiçek motifleri ise vücudunuzda adeta dövme görüntüsü ile şeffaf bir görünüme ortam hazırlıyor.


2019 Transparan Gelinlik Modelleri

V Yaka Gelinlik Modeli


Derin göğüs dekolteli bu v yaka gelinlik modelinin özellikle uzun boyunlu gelin adayları için çok ideal bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Örnekteki gibi uzun kollu bir gelinlik modeli tercih ederseniz güpürün zarafetini kullanmaktan kaçınmayın


2019 V Yaka Gelinlik Modelleri

Kayık Yaka Gelinlik Modeli


Rosa Clara 2019 sezonuna sahip olan bu gelinlik modeli ince belli gelin adayları için ideal. Kayık yaka gelinlik modelini tercih eden gelin adayları için en uygun saç modeli topuz saçlardır. Gelinliğin üzerinde kullanılan dantel detayları ile tüm gözler üzerinizde olacak.


2019 Kayık Gelinlik Modelleri

U Yaka Gelinlik Modeli


Jenny Packham imzalı bu gelinlik modeli, düğün gününde tercihi rahat hareket etmek isteyen gelin adaylarına göre. Tüm hareketi yakadan bel kısmına kadar olan bölgede toplayan bu model sade gelinlik modelleri arasında bu yılın gözdesi olabilir.


2019 U Yaka Gelinlik Modelleri

Straplez Gelinlik Modeli


İddaalı seçimleri ile fark yaratmak isteyen gelin adayları için derin göğüs dekolteli bu straplez gelinlik modeli beğenilen bir tercih olacaktır.


2019 Straplez Gelinlik Modelleri

PAYLAŞ
YORUM YAP Yorumlarınıza değer veriyor ve bilgilerinizi koruyoruz.

YORUMLAR
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI