Sayfa Yükleniyor...
2018 Düğün Modası

2018 Düğün Modası

Bir insanın hayatındaki en önemli günlerden biri düğün günüdür. 2018 Düğün Modası ve yapılabilecekler hakkında daha fazla fikir sahibi olarak, unutulmaz bir düğün gerçekleştirebilirsiniz. Düğünlerde gelin ve damadın tamamlaması gereken birçok konu vardır. Düğün yeri, düğün konsepti, gelinlik, damatlık, ayakkabı, balayı yeri seçimi, araba süslemesi, fotoğraf çekimi ve davetli sayısı gibi karar verilmesi gereken konularda, daha sonra pişmanlık yaşamamak adına, detaylı düşünmeniz gereklidir. Ömür boyu saklanacak bir anı niteliğinde olduğundan, bu detaylara karar verirken pek çok inceleme yapmanızı tavsiye ederiz.



2018 Trendlerinde Farklı Ayakkabı Tercihleri



2018 Düğün Modası kavramında yerini bulan unsurlardan birisi gelin ayakkabısı seçimidir. Bilindiği üzere düğünlerde daha zarif ve şık bir görüntü elde etmek isteyen gelinler, genellikle özel tasarlanmış yüksek topuklu ayakkabıları tercih ederler. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde yoğun geçirilmiş bir günün ardından, özenle seçilen bu ayakkabılar gelinler için bir ızdırap haline dönüşebilmektedir. Yeni nesil düğün hazırlıklarında bu durum dikkate alınarak, bu özel günün tadını çıkarmak isteyen gelinler için hem şık hem de konforlu ayakkabı tasarımları bulunmaktadır. Spor tarzı benimseyenler için, seçilen gelinliğe uygun olarak tasarlanabilecek, işlemeler ve taşlarla tamamlayıcı nitelikte olan düz ve rahat bir ayakkabı seçilebileceği gibi, farklı renk ve süslemelerdeki babet ya da sandaletler ve yine topuklu ancak açık ve rahat modeller ile her renkte alternatifler bu sene gelinlerin ayaklarını süsleyebilecek. Dolgu ve platform topuk tercihlerinin de artması ile 2018 trendleri arasında olan Bohem tarz da kendine yer ediniyor.





2018 Yılında Gelinlik Modelleri



2018 Düğün Modası olarak isimlendirilen özellikler düğünlerin olmazsa olmazı genç kızların rüyası gelinlikler yine ön planda. Bu sene gelinliklerin sırt bölgesindeki büyük kurdeleler ile çok karşılaşacağız. Bu görüntü hem zarif hem de romantik izlenim bırakacak. Düğün günü tercihini, soğuk aylardan yana kullanacak kişiler için bolero, pelerin ve şallar yardıma koşacak. Bu seneki trendlerde yerini alan bu aksesuarlar zarif bir görüntü elde etmek isteyenler için de güzel bir seçenek olacaktır. 2018’in en ilginç trendlerinden olan ve düğün gününde maskülen bir görünüm tercih edenler için tulumlar ve iki parçadan oluşan takım gelinliklerde dikkat çekiyor.



2018 Düğün Pastası Trendleri



2018 düğün pastası trendleri, bu yıl içerisinde dünyaevine girecek olan çiftleri yakından ilgilendiriyor. Bu trendler arasında; metalik pastalar, yarı kaplanmış pastalar, damlayan pastalar, geometrik pastalar, mermer desenli pastalar, ametist pastalar, krema dokulu pastalar, ombre pastalar ve siyah pastalar gösterilebilir. Bu saydığımız pasta çeşitleri 2018 düğün pastası trendleri arasında en çok dikkat çeken ve tercih edilenleri oluyor. Siz de bu pasta çeşitleri arasından zevkinize ve düğün konseptinize uygun olanı seçebilirsiniz.



2018 Düğün Trendleri



2018’de Öne Çıkan Düğün Temaları



2018’de öne çıkan düğün temaları hakkında hazırladığımız bu yazı sizin için rehber niteliği taşıyacak. 2018 yılının en çok öne çıkan düğün temaları; doğal ve minimalist, sıradışı ve şık temalardır. Ahşap objelerin, doğal malzemelerin kullanıldığı hem şık hem de doğal düğün teması, 2018’de öne çıkan düğün temaları arasında ilk sırada yer alıyor. Bu temayı hem salon hem de açık mekan düğünlerinde kullanabilirsiniz. Metalik renklerin ve geometrik şekillerde objelerin kullanıldığı ışıl ışıl bir düğün teması da tercih edilebilir. Ayrıca yaz aylarında kır düğünü yapmak isteyenler de tamamen çiçekleri kullanarak mevsime uygun bir tema hazırlayabilirler.



2018 Yılının Damatlık Tercihleri



2018 yılının damatlık tercihleri, bu yıl içinde evlenecek olan damat adayları için ilham niteliği taşıyor. 2018 yılında en çok tercih edilen damatlık modelleri arasında birden fazla rengin kullanıldığı modeller yer alıyor. Özellikle yaka kısmında farklı renklerin kullanıldığı damatlıklar bu senenin trendlerinden. Bel kuşağı ve çizgili gömlekler de 2018 yılının damatlık tercihleri için yön veriyor. Bordo ceket ve siyah pantolon kullanımı da damatlık modasının içerisinde kendine yer buldu. 2018 yılının damatlık tercihleri arasında mavi renkli takımlar da yer alıyor.




Düğün yeri, düğün konsepti, gelinlik, damatlık, ayakkabı, balayı yeri seçimi, araba süslemesi, fotoğraf çekimi ve davetli sayısı gibi karar verilmesi gereken konularda, daha sonra pişmanlık yaşamamak adına, detaylı düşünmeniz gereklidir.



2018 Düğün Müzikleri



2018 düğün müzikleri, bu sezon düğün yapacak çiftlerin en çok ihtiyacı olan şeylerden biri. Yılın hit parçaları ile bir liste hazırlamak isteyen çiftler, biz sizin için 2018 düğün müzikleri arasından seçtiğimiz parçalarla bir liste yaptık zaten. Bakalım beğenecek misiniz?
Hakan Kumru – Çekirge
Hakan Kumru – Hey Onbeşli
Hakan Kumru – Konyalım Aman
Mustafa Kemancı – Hicaz Çiftetelli
Mustafa Kemancı – Lingo Lingo Şişeler
Kasap Havası
Mendil Oyun Havası
Sallasana Mendilini
Erik Dalı Gevrektir
Ceylan - Halay



PAYLAŞ
YORUM YAP Yorumlarınıza değer veriyor ve bilgilerinizi koruyoruz.

YORUMLAR
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI