Sayfa Yükleniyor...
2017 Yılının En Güzel Gelinlik Modelleri

2017 Yılının En Güzel Gelinlik Modelleri

Hangi gelin kendi düğününde kuğu gibi süzülmeyi istemez? Çocukluktan başlar çoğumuzun gelinlik hayali. Düğünümüzde herkesi büyülemek, peri masallarını gerçeğe çevirmek isteriz. Bu yüzden bizim için önemlidir gelinlik ve en güzelini, ruhumuzu en iyi yansıtanını giymek isteriz. İşte 2017 yılında dünya evine giren gelinler de bu hayalle beraber seçtiler gelinliklerini. 2017 yılının en güzel gelinlik modelleri o gelinler için tasarlanıp hazırlandı. Özellikle ünlü gelinlerin gelinlik tercihlerine baktığımızda daha çok özel tasarım gelinliklerin tercih edildiğini bununla beraber tek gelinlik modasının yerini 2 hatta 3 farklı gelinliği aynı günde giyme modasına bıraktığını gördük.





2017 Yılının Ünlü Gelinlerinin Gelinlik Tercihleri



2017 yılında ünlü gelinlerin çoğu tek gelinlikle yetinmeyip 2 veya 3 gelinlik giymeyi tercih ettiler. Ünlü ve güzel gelinlerimiz 2017 Yılının En Güzel Gelinlik Modelleri hususunda oldukça cömert yaklaşım içerisinde olmuştur. Böylece bu modellerin hakkını vererek onları en ihtişamlı haliyle sergilediler. İlk dans ve nikah merasimi için romantik balık modeller tercih edilirken, düğün anında A kesim gelinlik modelleriyle boy gösteren ünlü gelinler gün sonunda kapanışı after partide giydikleri rahat ve neredeyse spor gelinliklerle yapmayı tercih etti. Bununla beraber tek gelinlik giymeyi tercih eden gelinler tercihlerini daha çok A kesim gelinliklerden yana kullandılar.



2017 Yılının En Güzel Gelinlik Modelleri



A Kesim Gelinlik Modelleri



Tek gelinlik seçme şansı olan pek çok gelinin tercih ettiği, ana gelinlik modellerinden A kesim gelinlik modelleri; 2017 Yılının En Güzel Gelinlik Modelleri konusuna damgasını vuran gelinlik modeli oldu. Bu gelinlik modeli hem rahat olmakta hem de giyeni peri kızına dönüştürebilmekte. Balık model gelinliklerin aksine daha çok hareket özgürlüğü sağlayan ve prenses model gelinliklerin abartılı duruşundan uzak bu model, 2017 yılında gelin adaylarının hayallerini süsleyen gelinlik modeli oldu. A kesim modellerde tercih edilen detaylar ise daha çok Fransız dantellerinin yer aldığı detaylar olup, bu detayların duvaklarda da yer alması gelinliklerin güzelliğini tamamladı. Uzun ve kısa duvaklar doğal saç şekilleriyle beraber kullanılıp, yine makyajda da doğal tonlar tercih edildi. Böylece tüm dikkati üzerinde toplayan A modeller 2017 yılına damgasını vuran gelinlik modeli oldu.



2017 Yılının Ünlü Gelinleri ve Gelinlik Tercihleri



2017 yılının ünlü gelinleri ve gelinlik tercihleri hakkında sizin için kısa bir yazı hazırladık. Vereceğimiz örneklerden siz de gelinlik seçiminizde ilham alabilirsiniz.
Şükran Ovalı ; 2017 yılında Caner Erkin ile dünyaevine giren Şükran Ovalı’nın gelinlik tercihi M yakalı ve kabarık etekli sade ve zarif bir modeldi.

2017 yılında evlenen bir diğer ünlü isim olan, Gizem Karaca ; Kabarık etekli, üzerinde sezonun trendlerinden üç boyutlu desenlerin yer aldığı bir gelinlik giydi.

Azra Akın ; İki gelinlik birden giyen Azra Akın ise ilk tercihini derin yırtmaçlı ve transparan bir modelden ikincisini de gösterişli ve katlı bir modelden yana kullandı.

2017 yılının ünlü gelinleri ve gelinlik tercihleri kısaca bu şekildeydi. Siz de beğendiğiniz ünlünün gelinlik modeline yakın bir tercih yapabilirsiniz.



2017 Yılının En Güzel Gelinlik Modelleri



2017 Yılının Gelinlik Trendleri



2017 yılının gelinlik trendleri nelerdi onları hatırlayalım şimdi. Geçen yılın gelinlik trendlerini 7 madde halinde anlatacağız. İlk olarak transparan tüllerle hazırlanan iddialı ve çekici gelinlikleri gösterebiliriz. Yalın ve sade gelinlikler de 2017 yılının trendleri arasında yer aldı. Katlı etek formu da 2017 yılının gelinlik trendleri arasındaydı. Bunların yanında 2017 yılında derin yırtmaçlı gelinlikleri de çok sık gördük. Geçen yıl sıradışı bir model olarak pantolonlu gelinliklerle de çok karşılaştık. Uzun kuyruklu gelinliklerin yanında 2017 yılı koleksiyonlarında mini etekli modeller de yer aldı. Son olarak trendler arasında beyazın dışında renkli gelinlik modellerini de gösterebiliriz.




A kesim modellerde tercih edilen detaylar ise daha çok Fransız dantellerinin yer aldığı detaylar olup, bu detayların duvaklarda da yer alması gelinliklerin güzelliğini tamamladı. Uzun ve kısa duvaklar doğal saç şekilleriyle beraber kullanılıp, yine makyajda da doğal tonlar tercih edildi. Böylece tüm dikkati üzerinde toplayan A modeller 2017 yılına damgasını vuran gelinlik modeli oldu.



PAYLAŞ
YORUM YAP Yorumlarınıza değer veriyor ve bilgilerinizi koruyoruz.

YORUMLAR
düğün trendy logo FİRMALAR HAKKIMIZDA REKLAM İLETİŞİM GİZLİLİK POLİTİKASI SİTE HARİTASI